UTS van Egeraat Verhuizingen BV
Bergen op Zoom +31 (0)164 212 000 •Roosendaal: 0165-564488 •Etten-Leur: 076-5022255

Het Bedrijf

Het Bedrijf

De geschiedenis van UTS van Egeraat Verhuizingen gaat terug tot in het jaar 1783, is gebleken uit de gemeente archieven van Bergen op Zoom. Begonnen als molenkardrijver te Bergen op Zoom heeft de onderneming van Egeraat zich weten te ontwikkelen als professioneel verhuisbedrijf waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een professioneel verhuisbedrijf met een zeer brede dienstverlening. Wij verzorgen inmiddels jaarlijks meer dan 500 particuliere verhuizingen.
Vanuit onze vestigingen in Bergen op Zoom, Etten-Leur en Roosendaal voeren we zowel particuliere verhuizingen als bedrijfsverhuizingen uit. Kwaliteit, flexibiliteit en het ontzorgen van onze klanten zijn daarbij de belangrijkste uitgangspunten. Om dit te kunnen garanderen zijn wij als organisatie continue bezig met het opleiden en ontwikkelen van onze medewerkers.

NEEM CONTACT OP

UTS Nederland

Van Egeraat Verhuizingen maakt deel uit van UTS Nederland het toonaangevend samenwerkingsverband van 12 Nederlandse verhuisbedrijven met in totaal 16 locaties verdeeld over Nederland. Alle UTS bedrijven, dus ook UTS van Egeraat Verhuizingen, zijn Erkende Verhuizers.
Sinds 2006 zijn wij onderdeel van de Meeus Group. ) De Meeus Group is een grote logistieke dienstverlenende organisatie. Binnen de Meeus Group zijn diverse werkmaatschappijen actief met ieder een eigen specialiteit binnen de logistiek.

NEEM CONTACT OP

Bel Ons