UTS van Egeraat Verhuizingen BV
Bergen op Zoom +31 (0)164 212 000 •Roosendaal: 0165-564488 •Etten-Leur: 076-5022255

Kantoorverhuizingen

Kantoorverhuizingen

Een kantoorverhuizing is een breed begrip. Dit kan uiteenlopen van een interne verplaatsing van een aantal werkplekken tot het compleet verhuizen van uw bedrijf naar een nieuwe lokatie. In alle gevallen heeft een dergelijke verhuizing een grote impact op uw organisatie. UTS van Egeraat Verhuizingen heeft een ruime ervaring opgebouwd in het uitvoeren van gecompliceerde verhuisprojecten en kunnen u dan ook voor elke vorm een passende oplossing bieden. Wij zorgen voor een gestructureerde aanpak.
Op het moment dat uw plannen bekend zijn, kunt u een afspraak maken met onze verhuisadviseur. Samen met hem bespreekt u uw wensen en doelstellingen, welke wij vertalen in een offerte op maat. Bij opdracht wordt voor uw projectverhuizing een planning en draaiboek opgesteld. Op dat moment wordt ook onze projectleider ingezet. Hij zorgt samen met u voor gedegen voorbereiding van uw verhuizing, houdt tijdens de verhuizing de voortgang voor u in de gaten, bewaakt de kwaliteit en is uw vast aanspreekpunt. Met als resultaat een ontspannen en efficiënte verhuizing!
Wij bieden u echter meer dan het verplaatsen van uw werkplekken en verhuisdozen. Denk daarbij het dé- en monteren van uw meubilair, ICT diensten en kabelmanagement,
nazorg door de handyman tot facilitaire ondersteuning van het gehele verhuisproces.
Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak met één van onze verhuisadviseurs of vul het contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

NEEM CONTACT OP

Bel Ons