UTS van Egeraat Verhuizingen BV
Bergen op Zoom +31 (0)164 212 000 •Roosendaal: 0165-564488 •Etten-Leur: 076-5022255

Particuliere verhuizingen

 Verhuizingen

Jaarlijks verzorgen wij meer dan 500 particuliere verhuizingen, zowel nationaal als internationaal. Wanneer u gaat verhuizen komt er veel op u af. UTS van Egeraat Verhuizingen kan u hierbij op een professionele wijze van dienst zijn.
Hoe u wenst te verhuizen bepaalt u zelf. Dit kan uiteen lopen van het overbrengen van een aantal grote meubelstukken tot het geheel verzorgen van uw verhuizing. Wanneer u voor dit laatste kiest, dan wordt alles door ons verhuisteam ingepakt in verhuisdozen, de meubelen die hiervoor in aanmerking komen gedémonteerd, uw inboedel overgebracht naar de nieuwe woning, waarbij alles op de door u gewenste plaats zal worden gezet. Aansluitend worden de meubelen weer gemonteerd en eventueel de verhuisdozen weer uitgepakt.
Kiest u ervoor om uw inboedel door ons te laten verhuizen, waarbij u zelf de voorbereiding en het inpakken wil gaan verzorgen, zullen wij u tijdig en kosteloos voorzien van voldoende verhuisdozen, boekendozen, vloeipapier en overige pakmaterialen. Om de voorbereiding verder te vereenvoudigen voorzien wij u ook van handige inpakinstructies. Bent u uitgepakt, dan wordt al het inpakmateriaal weer keurig bij u opgehaald.
U ziet, er zijn nogal wat mogelijkheden. Daarom komt onze verhuisadviseur voorafgaand aan uw verhuizing graag geheel vrijblijvend en kosteloos bij u langs. Hij zal u persoonlijk advies geven over de mogelijkheden en op basis van uw wensen en de te verhuizen hoeveelheid een offerte op maat aanbieden.
Tot slot kunnen wij u ook nog onze Verhuisdirigente en Handyman-service aanbieden. Hiermee nemen wij ook de gehele voorbereiding en nazorg bij u uit handen.
Wenst u meer informatie of een offerte op maat voor uw verhuizing, bel ons gerust of vul het contactformulier in. Wij staan voor u klaar!

NEEM CONTACT OP

Bel Ons