UTS van Egeraat Verhuizingen BV
Bergen op Zoom +31 (0)164 212 000 •Roosendaal: 0165-564488 •Etten-Leur: 076-5022255

Zorgverhuizingen

Zorgverhuizingen

UTS van Egeraat Verhuizing is al werkzaam in de zorgsector. Bij diverse grote zorginstellingen in onder andere Bergen op Zoom, Roosendaal, Goes & Etten-Leur hebben we regelmatig complete verzorgingstehuizen verhuisd. Door de intensieve samenwerking met deze zorginstellingen weten we exact wat de specifieke wensen zijn.
Uiteraard staat het welzijn van de bewoners op de eerste plaats en een goede begeleiding is dan cruciaal. Het start met een goede inventarisatie van de wensen vanuit zowel de zorg als vanuit de bewoners. Gezamenlijk maken we dan een plan van aanpak. We maken een draaiboek, een dagplanning en als u wenst organiseren we tevens een informatieavond voor de bewoners. Zo weet iedereen waar men aan toe is, verloopt de verhuizing op tijd en zorgen we voor rust bij de medewerkers en bewoners.
De bewoners moet zich zo snel mogelijk thuis voelen in de nieuwe woning. We begeleiden de bewoners dan ook bij het indelen van de nieuwe woning, zodat bij aankomst meteen alles naar wens is ingericht. En zetten we onze handyman in om de schilderijen, klokken en lampen op te hangen. Niet voor niets zeggen we als Erkende Verhuizer, ‘je voelt je direct thuis’.
Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak met één van onze verhuisadviseurs of vul het contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

NEEM CONTACT OP

Bel Ons